Mathayust

Mathayust ID 265347

Nem: férfi

Születési idő: 1980. 05. hó

Lakhely: Veszprém

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 175 cm, átlagos testalkat, barna szem

Csillagjegy:   ikrek

Ha bejövök neked és szimpi vagyok a számodra mint pasi és a szivedböl meg akarsz ismerni engemet és roszalkodni és simogatni és puszilgatni és csókolgatni és összebujni és csókolózni hosszan és mélyen és szivböl felszabadultan és odaadással szerelmeskedni extrákkal órákon keresztül minden egyes nap egy életen keresztül jóban és roszban.
Én mint Tamás mindennél és mindenkinél jobban, öszintén becsületesen hűségesen nagyon Tisztelem becsülöm és szeretem a Hölgyet és büszke vagyok rá mert szeretetböl és szerelmesen törödök vele és az érzéseivel és Nőként kezelem minden egyes nap egy életen keresztül.
Akkor is Tisztelem becsülöm a Nőt ha volt már Nővel és szereti a Nőket is mert akkor is büszke vagyok rá és Nőként kezelem mindig és megértem nagyon is.
Az igaz tiszta öszinte becsületes boldog hűséges szerelem és szeretettel teli szerelmeskedés extrákkal órákon keresztül minden egyes nap,jóban és roszban egy életen keresztül.

05.11.napon járt itt

89 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

Fényképes társkereső hirdetés, a sikered kulcsa

A fényképes társkereső hirdetés miért értékesebb, mint az, amelyik üresen néz vissza ránk? Miért hatákonyabb a társkeresés fotóval?

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább
Kinél van a kezdeményezés?

Kinél van a kezdeményezés?

Változnak a nemi szerepek? Pszichológusunk válaszol arra a kérdésre, hogy a társkeresésben lehetnek-e a hölgyek is kezdeményezők?

Tovább