Niky :)

Niky :) ID 98943

Nem:

Születési idő: 1994. 10. hó

Lakhely: Ukrajna

Társkeresés célja: Egyéb...

Küllem: 170 cm, sportos testalkat, zöld szem

Csillagjegy:   mérleg

Azért vagyok itt, hogy egyrészt ismerkedjek, másrészt pedig netalán rátaláljak arra a pasira akit tudnék szeretni.Néhány mondatban szerintem nem is lehet leírni,h igazábol milyen is vagyok.Szeretek olvasni,szeretem a jó filmeket,a hosszú esti sétákat,igényes vagyok, de nem elszállt. energikus, de azért szeretem a lábamat is lóbálni. szeretek beszélgetni, jönni-menni, sétálni, kiülni, beülni.…stb. társasági ember vagyok akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, és az egysíkú gondolkodás.Ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,várom jelentkezésed :)

Több mint fél éve járt itt

2085 látogatója volt eddig

rendszeresen olvassa a leveleit

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

Társkeresés 40 felett, párválasztás félidőben

40 év felett a társkeresés másképp működik mit 20-30 évesen. Tanácsok újrakezdőknek a társkereséshez, az új kapcsolat felépítéséhez.

Tovább
Magányos vagy? Így küzdj ellene

Magányos vagy? Így küzdj ellene

Sajnos minden életszakaszban bekövetkezhet, hogy magányosnak érezzük magunkat. Mit tegyünk ellene? Néhány jól bevált ötlettel sietünk az Ön segítségére.

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább