Szolgáltatásaink

Vendégeink az alábbi szolgáltatásainkat ingyenesen vehetik igénybe:

Tesztek

Végezze el a személyiség-, az érzelmi intelligencia- és virágtesztet, illetve a névelemzést*.

Személyes jóslat*

Mirjuca a bekért adatok alapján megkísérli megjósolni élete alakulását.

Álomfejtés*

Zsuzsa az álmok specialistája. Mondja el, hogy miket látott álmában, ő megfejti azok jelentését.

Mirjuca

Mikor először ültetett asztalhoz a gyimesi Jánó Júlia, hogy babból megjósolja a jövőmet, még nevettem rajta, és kétkedve fogadtam szavait. De minden egyes alkalommal, mikor hazatértem Magyarországra, vissza-visszaköszöntek életemben az ott látott jelenések. A babvetés "tudományát" időközben elsajátítottam, hét éve segítem a kíváncsi embereknek megismerni életük titkait.
Fogadja kedves vendégem szkepszissel a babvetés eredményeit, de emlékezzen is, ha egyszer szembejönnek majd Önnel jóslataim.

Zsuzsa

Az álmok sokszor olyan mélységekbe visznek el bennünket, ahol éber állapotban soha sem járhatunk. Ragadja meg álmai főbb motívumait, jegyezze fel őket rögtön ébredés után, és küldje el nekem, hogy megfejthessem jelentésüket.
Mirához hasonlóan én is arra intem kedves olvasóimat, hogy útmutatásaimat fogadják kellő józansággal.

* Sajnos kapacitásunk véges, ezért az összes kérést nem tudjuk teljesíteni, naponta sorsolással választjuk ki a szerencsés nyerteseket.

X Bezár
X Bezár

Pszichológus szakember segítségével összeálított tesztünkre, ha őszintén és meggyőződése szerint válaszol, képet kaphat személyisége feltárt-feltáratlan rétegeiről.
Teszt megtekintése »

X Bezár
X Bezár
X Bezár

Mindannyiunkra hatással vannak a virágok.
Elkészítettünk egy tesztet, amivel megpróbáljuk a virágok közvetítésével megfejteni az Ön lelki alkatát.

A teszt menete: a külön ablakban megnyíló oldalakon különféle virágokat fog látni. Mindig kattintson arra, amelyik a leginkább tetszik Önnek az adott oldalon.
Ne gondolkozzon a teszt kitöltése során, lazítson és cselekedjék spontán.

X Bezár

Az érzelmi intelligencia más, mint az az intelligencia, amiről általában beszélünk.
Olyan gyűjtőfogalomnak tekinthető, amely az érzelmi kifejezésmódokat, az önkontrollfunkciókat, az erkölcsi magatartást egyaránt magában foglalja. Elkészítettünk egy tesztet, amelynek segítségével megismerheti érzelmi intelligenciájának szintjét.