Judit és Tibi története

Úgy gondoltuk, mi is megosztjuk a történetünket az éppen társukat keresőkkel, újabb példával szolgálva arra, hogy csodák márpedig vannak.
Párommal 2013. január elején találtunk egymásra itt az oldalon. Én akkor már jó ideje keresgéltem, rövidebb-hosszabb megszakításokkal, Ő még csak néhány hónapja szánta rá magát, de mindketten úgy éreztük, hogy eléggé távol áll tőlünk a társkeresésnek ez a módja. Mégis adtunk neki egy esélyt – részben a család és barátok unszolására, részben magunk miatt is, hogy tudjuk, megtettünk mindent.
Amikor elolvastam a bemutatkozását, mintha a saját gondolataim köszöntek volna vissza rám a sorai közül. Néhány levélváltás után úgy döntöttünk, találkozunk, hiszen személyesen sokkal többet megtudhatunk egymásról. Nem sok idő telt el, és azt vettük észre, hogy minden szabadidőnket együtt töltjük. Pár hónap után én és a két balkezem hozzáköltöztünk, Ő pedig ettől sem rettent meg, sőt, az egyre szaporodó törött tányérok és bögrék ellenére is egyre jobban szeretett.
2014 májusában, a születésnapomon megkérte a kezem. Még soha, semmire nem mondtam ennél boldogabban igent.
2015. július 17-én volt az esküvőnk. Jelenleg a nászutunkra készülünk, babát tervezünk, és napról napra egyre boldogabbak vagyunk együtt.
Életem legjobb döntése volt, amikor azon a januári napon megírtam Neki az első levelet.
Mindenkit arra bátorítunk, hogy merje megtenni az első lépést, még ha nehéznek is tűnik, hiszen – akármennyire közhelynek hangzik is – azok a bizonyos Csodák igenis léteznek!
Hasonló élményeket, sok szerencsét és Szerelmet kívánunk minden Társkeresőnek!

Judit és Tibi