Péter (ID:167189)

Legutóbb itt járt: 2019.02.03.

Nem: férfi

Születési idő: 1989.04.27.

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 190 cm, átlagos testalkat

Csillagjegy: nem fontos

Üzenetküldés

Üdv,
Ismerkedem elsősorban és majd meglátjuk együtt, hogy mi lesz a folytatás.
Egy kis információ magamról:
Szeretem a pontosságot, és nem szeretem ha ok nélkül váratnak. Nem áll tőlem messze barkácsolgatás, szóval egy ikeás szekrény vagy a csöpögő vízcsap nem tud kifogni rajtam. Nem szeretem a dohányfüstöt, sem az alkoholt, sem a bulizást. Szeretek viszont filmet nézni, elsősorban sci-fi, de nem vagyok válogatós. Nem szeretem a belvárost, sem az embertömegeket. Főállásban dolgozom. A közeljövőben szeretnék megtanulni angolul. Szeretek olvasni is, mostanában főleg az önfejlesztő könyvek fogtak meg. Nem vagyok a telefonom rabja és nem is leszek az senki kedvéért sem.
Számomra fontos, hogy a másik félnek legyen olyan tulajdonsága, amiért felnézhetek rá. Ez általában nem tanult, hanem ösztönös dolog szokott lenni, amiről a másik nem is tud. Például lelkesedés egy dologért, megnyilvánulás egy témában, kitartás, akaraterő, stb.
Kit keresek?
Ne legyél örökmozgó. Szeress otthon lenni. Ne dohányozz, ne idd magad részegre. Múltad legyen lezárva. Legyél kész új kapcsolatra. Ne a világ túlsó oldalán lakj. Nem vagyok álszent, valamennyire számít a külső is, szimpátia terén mindenképp.
Ennyit rólam tömören, a többit elmondom személyesen.

Jelentem