The One 1egyetlen1 (ID:197031)

Legutóbb itt járt: 2017.12.10.

Nem: férfi

Születési idő: 1978.05.14.

Lakhely: Pest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 185 cm, mackós testalkat, barna szem

Csillagjegy:   bika

Üzenetküldés

Először is tisztázzuk, nem vagyok egy átlagos férfi. :) Büszke vagyok arra, hogy mind a külsőm, mind a belső adottságaim egyedivé tesznek. Bármikor szívesen beszélek arról, hogy ki is vagyok, nincsenek titkaim.
Én tudom, hogy honnan jöttem, de azt is tudom hova tartok! ;)
Mások szerint igazi gentleman vagyok, vannak romantikus érzéseim, pillanataim, és igen, én úgy gondolom, hogy a férfiak is lehetnek romantikusak. Éppen ezért, nem árulok el nagy titkot, én társat keresek, nem szexpartnert és nem is csak barátkozni akarok. Hanem az egészet egyben egy csomagban. Persze, azért nem lenne gond ha a kapcsolatunk nyomokban tartalmazna majd szexet is ;) Konkrét elképzeléseim van kit is keresek!
Mivel szingli vagyok, ezért te sem vagy biztonságban :))
Pár szóban rólam:
Jelenleg Őrbottyánban (Pesttől 20km) élek és Kereskedelmi managerként dolgozom egy autóhifi cégnél. Imádok edzeni, vezetni, spontán lenni, túrázni és horgászni valamint a Forma 1-et is szeretem, de focit nem nézek soha. A kedvenc helyem Visegrád és a vizek környéke. Egyszer elmehetnénk együtt is. ;)
Amennyiben randira kerül a sor, nem vagyok egyszerű randik híve! Nem ülök be egy gyors kávéra (pofavizitre). Amennyiben a randiig eljutunk valamennyire ismerni fogjuk egymást, hiszen azért jutunk majd el oda.
A szemed sokat fog dönteni tetszel-e vagy sem, mert nem a szokásos kombót nézem meg először!
Az egyetlen igazi kapcsolatomat keresem egyetlen igaz társ személyében!!!!
Nem többet, de nem is kevesebbet. :)
A lényeg: nem dohányzom, nem iszom és nem is drogozom. :)
Remélem ezek nélkül is elvesztem a fejem, ha te leszel az igazi!
Nincs gyerekem (imádom őket) és semmiféle kétes kapcsolatom sincs. :) Nem! Házas sem voltam, de egy 14 éves kapcsolaton túl vagyok, lassan három éve. Én készen állok!
Kalandra fel! :)
Én itt leszek és várok arra, hogy írj nekem ;)
Üdv: The One
as Zoli

Jelentem