Kornél (ID:204514)

Legutóbb itt járt: 2018.06.19.

Nem: férfi

Születési idő: 1975.09.22.

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 183 cm, vékony testalkat

Csillagjegy: nem fontos

Üzenetküldés

A stílus maga az ember.
Van aki megsértődik, ha nem tartják normálisnak. Én azon sértődök meg, ha normálisnak néznek.
Egy ilyen bevezető után még társat is szeretnék találni. Na nézzük!
Társat találni! Még ezeken a célratörő oldalakon sem könnyű főleg, ha az embernek elképzelése is van (most per pillanat nem a külsőre gondoltam az rögtön eldönthető a személyes találkozás alkalmával, hogy szívesen fognám meg a kezét, csókolnám meg, ébrednék mellette vagy egyszerűen nem tudok vágyakozás nélkül ránézni - féltve, ha nem rejti vastag vakolat alá az arcát - hanem inkább a belső tulajdonságokra, értékekre pl: hűséges, őszinte, megértő, kedves, gyengéd, bújós, odaadó, empatikus, figyelmes, türelmes, nem csak használja a szavakat de a helyzetnek megfelelően, személyre szabottan is tudja alkalmazni, házias, otthont tud teremteni) és a világot is másképp látja, éli meg azt amit a mai trend, közösségi oldalak vagy a média diktál.
Az életem nem tervezőasztalon lett megszerkesztve, egzisztenciálisan sem biztos, hogy teljesen a toppon vagyok és a magánéletem sem teljesen patentos, nincsenek látványos, drága hobbijaim. Nem vagyok nagyon társasági ember, nagy baráti köröm sincs és amennyit emberekkel találkozom a mindennapokban az nagyjából elég is. A három lépés távolságot is megtartom általában, kevés embert engedek magamhoz közel. Nem szeretem a fölösleges, felszínes, képmutató kapcsolatokat, a magamutogató, kirívó, hivalkodó viselkedést, öltözködést, a zsúfolt, zajos, rongyrázós helyeket, bulikat és a wellness, fitness, ... ja és a spa sem az én környezetem. Az ellenkező neműek közötti barátságban nem igazán hiszek és az exeket, a külön utakat sem díjazom.
Fontos szerepe van az életemben a humorérzéknek, amibe szó szerint minden belefér. (Úgy is fogalmazhatnék, hogy a legboldogabb pillanatban is meglátom a szomorú, szívszorító valót és a legdrámaibb helyzetben is felfedezem a mosolyfakasztót) De ugyan így fontos számomra, mint kicsit zárkózott és monogám ember lévén a párommal a rendszeres testi érintkezés is az egyszerű kéz a kézben sétáktól szép építészeti, természeti, művészeti helyeken a szenvedélyes, vággyal teli együttlétekig és az is, hogy a munkán kívül kettesben, közösen töltsük a szabadidőnket legyen az konyhai tevékenység, kirándulás szép építészeti, művészeti, természeti környezetben vagy csak összebújva tévénézős, olvasgatós, beszélgetős este. Ha van gyermeked az nem kizáró ok természetesen!
Zenék és a filmek terén majdnem mindenevő vagyok (kicsit talán filmzabáló vagyok - sci-fi, fantasy, anime, krimi, akció - de pl a Baraka egész mély nyomot hagyott bennem), a tematikus csatornák is lekötnek (építészeti, természeti, tudományos) de a véget nem érő sorozatokat, valóság show-kat nem tudom értékelni!
Ha Te is a pároddal szeretnéd megélni, megosztani az életed minden fontos vagy kevésbé érdekes pillanatát és a fentebb említett kicsit szögletesen leírtak is közel állnak hozzád, tudsz vele azonosulni, a szabadidőd, hétvégéd sincs lekötve mindenféle programokkal, elfoglaltsággal, akkor szívesen venném, hogy rám kopogtass! (Ellenkező esetben inkább ne erőltesd!) Azt csak halkan jegyzem meg ezek után, hogy szeretem, jobban mondva csak a személyes hangvételű, tartalmas, személyre szabott és nem tő mondatokba zárt levelekre tudok felfigyelni!
Lehetőleg Bp. XV. kerület vonzáskörzetében lakj!

Jelentem