Még nem töltöttem fel fényképet!

Kiemelt hirdető Balázs (ID:215374)

Legutóbb itt járt: 2019.05.24.

Nem: férfi

Születési idő: 1980.09.06.

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 182 cm, kék szem

Csillagjegy: nem fontos

Üzenetküldés

Vidám és határozott férfi vagyok, aki tudja, hogy mit akar az élettől, ahogy azt is tudja, hogy pusztán ez a "tudás" édes-kevés a sikerhez. Sokat dolgozom azon, hogy 5-10 év múlva már csak akkor kelljen dolgoznom, amikor jól esik. Most még a sok is jól esik, szeretem, amit csinálok, de a cél az, hogy digitális nomáddá váljak, aki távmunkában működik, miközben körbeutazza a világot olyasvalakivel, aki szintén szeret új tájakat és kultúrákat felfedezni.
Szabadidőm jelentős részét a természetben töltöm. Szeretek fotózni és biokertészkedni. Mentális hobbim a szoftver-, és hardverfejlesztés, ami a megélhetésemet is biztosítja. Az érzelmeimet leginkább zenéléssel fejezem ki, ilyenkor hobbi-producer és élmény-hangmérnök vagyok. Szeretem a népi, törzsi hangzásokat modern elektronikával ötvözni. A zenei izlésem sokrétű, a jazztól a metálon át a goáig ível.
Fizikai hobbijaim az aikido, a sziklamászás, a slackline, és az íjászat. Szeretek olvasni, fő kedvencek: Kurt Vonnegut, Hugh Laurie (a Dr. House főszereplője, mint író), Jeff Lindsay, a Dexter c. sorozat eredeti novellájának szerzője, Szepes Mária és Carlos Castaneda. Magam is írok néha. Főzni is szeretek, főleg akkor, ha nem vagyok egyedül :)
Amúgy vegetáriánus vagyok - ami ki szokta csapni a biztosítékot néhány embernél - de ne aggódj, nem térítek... csak terítek... már ha főztem volna valamit esetleg :) A vegaság mellett döntöttem - erőszakmentességi és ökotudatossâgi megfontolásokból -, de nem várom el senkitől, hogy ő is így döntsön. Szeretem az állatokat, ezért sem eszem meg őket. Hogy mit nem szeretek, arról inkább nem is beszélek, beszélnek róla mások épp eleget :)
Legyen csodás napod és éjszakád, kedves látogató!
Balázs

Jelentem