Gábor (ID:222085)

Legutóbb itt járt: 2020.02.23.

Nem: férfi

Születési idő: 1981.04.02.

Lakhely: Budapest

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 186 cm, sportos testalkat, barna szem

Csillagjegy:   kos

Üzenetküldés

Szia kedves hölgy, Gábor vagyok. Szeretném már végre meglelni a páromat, az igazit, a nagy Ő-t ki hogy nevezi:) Egész nyugodtan írjál nekem, ha felkeltettem az érdeklődésedet és biztos lehetsz benne, hogy válaszolni fogok. Képet viszont igényelnék, mert szeretném tudni, hogy milyen szépséges hölgynek kell majd udvarolnom:) Ha szégyenlős vagy küld el E-mailben digitális önmagadat és akkor csak én fogom látni. A társalgásra esetleg ott van még a facebook, viber, skype, e-mail, chat, telefon és végül a füstjelek, mutogatás, testbeszéd, na és a gondolatátvitel:) A személyes találkozón úgyis kiderül minden turpisság, ahogy a törpök mondanák és csak reménykedhetünk, hogy Hokuszpók nem jelenik meg egyikünk személyében sem:)
Amit nyújtani tudok külső terén: Adott egy jóképű, helyes srác, azaz én, aki 186cm magas, 75kg, sportos testalkatú, barna zselézett haj, barna csillogó szempár, az ellenállhatatlan mosolyom és az igen erős kisugárzásom. Lehet, hogy egy Jedi lovag veszett el bennem vagy csak sokat jártam Paksra:) A többi érdekesség a képen megtekinthető. Személyesen 3D-ben is láthatóvá válok, sőt meg is lehet fogni, esetleg csípni és remélhetőleg kellemesen jó illatom lesz. Így már több mint egy 4D-s mozi élmény lesz és persze teljesen ingyen!:) Ezzel már a cirkuszban is felléphetek. Nem vagyok kopasz, macis, szőke, kigyúrt állat, de ha mégis valami ilyesmit látsz a képen, akkor vagy más adatlapját nézed vagy túl sok lett a photoshopból:) Inkább sportosan „izmos”, nem túl vékony a jellemző rám. Sokáig fociztam, így a koszon kívül némi izom is tapadt a lábamra. Öltözködésemet illetően: sportos, elegáns, jó megjelenésű, szemet gyönyörködtető:) Általánosságban még a magasságba szoktak belekötni a lányok, de 186cm szerintem elég lesz ahhoz, hogyha kedved tartja még egy tűsarkút is felvehess egy kis közös tipegéshez csatlakozva pár pingvinhez:) Aki kételkedne emberi mivoltomban annak megemlíteném, hogy megvan mindkét kezem, lábam, szemem, fülem (amik nem állnak el túlságosan), 20+1 újszerű képződményem, nincs nagy orrom és remélhetőleg nem szőrös a hátam:) Ettől függetlenül bármelyik majomfaj szívesen látna vendégül egy kis kurkászásra:) Lehetnék akár a főmajom is közöttük, mint sok férfitársam és még fára sem kell másznom:)
A belsőt csak röviden, tömören: Normális, illemtudó, éles eszű (mint a borotva), céltudatos, családcentrikus, gyerekszerető, állatbarát, természetvédő, harmóniára törekvő, néha kicsit lökött, vicces, komoly és olykor komolytalan srác vagyok. A papírforma szerint megtanultam írni, olvasni, beszélni és némi alapműveltséggel is rendelkezem. Mindenesetre, ha mindezek nekem nem mennének, remélem a jövendőbelimnek menni fog, különben bajban leszünk az IQ teszten:) Azt hiszem ismerem a vasalót, mosógépet, tűzhelyet, tudok takarítani, mosogatni, füvet nyírni, rendet tartani stb., persze egyikben sem vagyok profi. Remélem ezekkel te is így vagy és akkor ketten együtt már profi csapatot alkothatnánk, a végén meg felléphetnénk valami fura tv műsorban:) Óriási nagy szívem van, így tudom mit jelent a tisztelet, becsület, hűség, szeretet, szerelem, család! Ugyanilyen szívvel rendelkező lányt keresek! Az őszinteség, bizalom, megértés és az igazságosság szintén nagyon fontos egy kapcsolatban! Nagyon szeretem a gyerekeket és talán tudok is bánni velük, így nem okoz gondot játszani velük, etetni őket, fürdetni, játszótérre járni, hülyéskedni stb. Igen, nagyon szeretnék majd gyerekeket a jövendőbelimtől, sőt tőlem akár egy egész focicsapat is jöhet, csak bírja majd szusszal:) Olyan lányt keresek, aki ért a gyerekek nyelvén, szereti őket és akar is majd 1 vagy több lurkót. Szerintem az egyik legszebb dolog az életben, amikor a gyerekek mosolyognak és boldogok, főleg ha az a sajátod!:)
Amit szeretek, hobbik: A közös programok, időtöltés, élmények, hasonló gondolkodásmód, közös rezgés, azonos hullámhossz nagyon fontosak egy párkapcsolatban. Szerintem a szex az egyik legfontosabb és legjobb párkapcsolati hobbi, főleg ha gyerekeket is szeretnének, de 1 közös tevékenység kevés hosszútávra, ugyanis nem lehet állandóan csak azt csinálni. Nemhiába, sokunknak az a kedvenc tevékenysége, csak jól titkoljuk. Ne mosolyogj:) Nyáron szeretek állandóan a természetben lenni. Imádok biciklizni, futni, és bármilyen labdajátékot játszani, úszni, strandolni, sétálni, kirándulni, nyaralni, kertészkedni, a ház körül tevékenykedni, felújítani. Télen a korcsolya, szánkó és a hógolyózás a befutó. A kutyasétáltatást heti rendszerességgel űzőm. Az állatok viszont nálam kint vannak a kertben és nem a lakásban élnek. Még nincsenek halaim, de ők esetleg bent is lehetnek a szobában, de csak ha nem túl hangosak:) Szeretek este is sétálni és közben nézni a csillagokat. Édesszájú vagyok így nagyon-nagyon szeretem a csokit, sütit, tortát, tehát az édességet:) Szeretem az otthonomban magam megjavítani a dolgokat, felújítani, átalakítani, alkotni. Szeretek gondolkodni és problémákat megoldani, magasröptű esetleg mélybe zuhanó értelmes vagy értelmetlen beszélgetéseket folytatni:) Ja és imádom a mesefilmeket!
A csali avagy vicces kedvcsináló: Egy 3 szintes kertes házban lakom a 18. kerületben, kertvárosi övezetben, ami szerintem ideális a családalapításhoz. A ház maga folyamatosan újítva van, így remélhetőleg előbb-utóbb kacsalábon forgó palota lesz belőle vagy egy romhalmaz:) Viszonylag nagy kert áll rendelkezésre egy „minilószerű” kutyával, akinek a neve fura módon Csani:) Sűrűn macska néha süni is előfordul a kertben, de pl.: elefánt vagy teve még nem tévedt be hozzám vagy csak jól álcázta magát:) Ha nem lenne elég a kert, a közelben van jó pár modern játszótér, illetve egy hatalmas sportliget sportolási lehetőségekkel, strandfürdővel, uszodával és egy feneketlen tó is kacsák és éjszakai koncertet adó békák tömkelegével. Hozzátenném, hogy télen is csodaszép, ahogyan a hó befed mindent és a sportligeti dombok kiválóan alkalmasak a szánkózásra. A többi évszak is csodálatos itt, mint a mesében:) Romantikus sétákhoz ezeken kívül van pár kisebb-nagyobb erdő a közelben bogarakkal lakva, illetve kissé odébb a repülőtér, ahol lenyűgöző látványt nyújtanak a fel- és leszálló gépek. Van ott egy hatalmas domb, amin a Titanic híres orrjelenetes részét pár felvonásban el lehet játszani, miközben jönnek-mennek a repülők. A bölcsőde, óvoda, iskola, mind a közelben van kertvárosi környezetben. Aki nyüzsgésre vágyik, pár megállóra található a Kökipláza, Family Center, Újhegyi bevásárló udvar, Sárkány Center (rengeteg kínaival), Mc, az Újhegyi lakótelep, ahol isteni fagyit, pizzát és pékárut lehet kapni. A 3-as metró szintén nincs messze, így könnyen el lehet érni a hőn szeretett tiszta és üde belvárosunkat:) Aki jobb szeret a szépséges belvárosban lakni vagy nem szereti a kertes házat az bizony nem az én emberem!
Szóval nekem mindegy, hogy az illető hölgyike, gazdag vagy esetleg szegény, van állása vagy éppen nincsen. Nekem ezek nem jelentenek problémát. Szerintem idővel mindent meg lehet oldani. A szeretet, szerelem, család, gyerekek mindennél fontosabbak!
Mit keresek: Társat, szerelmet, szeretetet, barátot, szenvedélyt, szexet, megértést, türelmet, bolondozást, egy kis csodát, a gyerekeim anyját és ezt mind egy személyben! Persze biztos még sok mindent lehetett volna írni. Olyan családot szeretnék ahol jóban-rosszban, egészségben-betegségben is összetartanak! Anélkül mit sem ér az egész… Egyszóval mondva: komoly kapcsolatot keresek!
Kit keresek: A hölgyike rendelkezzen viszonylag nagy női idomokkal (fenék, mell), csúnyán szólva legyen mit fogni rajta ott ahol kell. A rövid hajú lányokat nem szeretem, így mindenképpen hosszú haja legyen. A Kleopátra stílus még belefér:) Jómagam nem dohányzom, nem iszom, nem élek kábítószerrel, nincsenek szenvedélybetegségeim. Talán az lenne a legszebb dolog, ha a párommal alkotott családunk lenne a közös szenvedélyünk. Hasonló gondolkodású lányt keresek, mert a káros dolgoknak nincsen sok értelme és helye a családban. Persze mindig akadnak ünnepnapok, de akkor aznap én is sok hagymát eszem és csupa őrültséget fogok csinálni:) Amúgy tényleg szexi, amikor a hölgyike kicsit be van csiccsentve, majd leveti gátlásait és vadul beveti magát:) Itt jegyezném meg, hogy a kapcsolat, szeretet, szerelem, szex függő, tüzes, szende, odaadó, nyugodt, bújós, csendes hölgyek nálam abszolút előnyt élveznek, sőt!:) Viszont nem ijedek meg a gondolkodni tudó, véleményt nyilvánító, karakteres nőktől.
Talán pont téged kereslek, ha magadra ismertél:) Ja és csak pozitívan, mert sosem lehet tudni…, mondta az Orákulum:)
U.I.: Ha tetszett az irományom, azaz én magam és sajnos nem te vagy az igazim valamiért, de esetleg ismersz olyat, aki szerinted hozzám illene, kérlek szólj pár jó szót az érdekemben:) Köszönöm:)

Jelentem  

Ön számára ajánlott társkeresőink