Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Ingyenes társkeresés


Az ezredfordulón alig egy tucat társkereső szolgáltatás volt elérhető a hazai piacon. Mára számuk megtízszereződött, és legalább 20 közülük 10 000 fölötti taglétszámmal rendelkezik. Ezek egy része külföldi tulajdonban, vagy hazai nagytőkések kezében lévő cég/cégcsoport, nagyobb része pedig kisebb hazai vállalkozások által üzemeltetett online társkereső.
Egy dolog viszont mindegyiküket összeköti: a tagsági díj.

Csak a társkereső oldalak alig 5 százaléka biztosítja a teljes ingyenességet. A többi szolgáltató erősen korlátozza, vagy egyenesen lehetetlenné teszi a kezdeményező jellegű párkeresést, ha nem váltunk előfizetői státuszra.

Miért éri meg ingyenes társkereső oldalt üzemeltetni?

Minden valószínűség szerint, az ingyenes modellt választó oldalak, a nagy klasszikusnak számító Szívküldi társkereső példáját követve, fennmaradásukat, fejlődésüket nem  a tagság megsarcolása által biztosítják, hanem a non-profit szektorban is eredményes üzleti modellek valamelyikét követik. Önkénteseket foglalkoztatnak, illetve a közösségi média és/vagy közösségi finanszírozás segítségével hozzák létre, működtetik oldalaikat.
Vagy egészen más utat választanak: reklám-bevételekből teremtik elő a működtetéshez szükséges forrásokat. Mindkettő modellre van hazai példa. Igaz, nem sok, ahogy utaltam is rá az imént, amikor 5 százalékra becsültem meg számarányukat.


Az ingyenességnek ára van

A fizetős szolgáltatók jogos kritikája az ingyenes társkereső oldalakkal szemben, hogy ez utóbbiak – valljuk be őszintén – bevételei igen szerények, ami miatt nincs elég pénzük a fejlesztésekre, az élő munkaerős ügyfélszolgálat üzemeltetésére, reklámra, média-megjelenésre.

(Előbbiek egy része ugyanakkor maga is szívesen bújik az ingyenesség álcája mögé, és csábítja hamis ígéretekkel oldalára a gyanútlan embereket, majd állítja őket kellemetlen választási helyzet elé: fizess, hogy kapcsolatba tudj lépni választottaddal!)

Ami tény: a Szívküldi, mint teljesen ingyenes társkereső, valóban nem tudja megfizetni az óriásplakátokat, és nem tart fenn call-centert. Ezért is lehet az, hogy

 1. az ügyfélszolgálat néha kicsit akadozik,
 2. és reklámokat helyez ki oldalain, amelyekből bevételei származnak. Így nem a tagságnak kell megfizetnie a működtetés költségeit.

Tehát, ez az ára az ingyenességnek. Nincs ebben semmi titok. Számtalan szolgáltatás (wikik, hírportálok, tech magazinok, fórumok, stb.) válassza világszerte ezt a fajta üzleti modellt, és a Szívküldihez hasonlóan évek, évtizedek óta elégedett felhasználók millióinak biztosítja szolgáltatásaihoz az ingyenes hozzáférést.

Blokkold a reklámot, és fizess mindenért!

Külön írás témája lehetne, hogy a reklámblokkoló modulok használatának növekedésével mennyi bevételtől esnek el ezek az oldalak, és mikorra várható tömeges megszűnésük. Vajon ráébredünk-e idejében, hogyha tönkremennek az ingyenes szolgáltatók – és bár reklámokkal nem fogunk találkozni többé -, minden, eddig alapvető fogyasztási cikknek elkönyvelt ingyenes tételért fizetni fogunk: hírekért, orvosi tanácsokért, utazási ajánlókért, kérdezz-felelek oldalakért, társkeresőkért, stb.
Mérlegeljen, hogy hol kapcsolja ki mégis inkább a blokkolást, melyik oldal érték a szemében.

Az ingyenes társkereső oldalak színvonala is lehet professzionális

Amiben viszont nem marad el a piacvezető ingyenes tárkereső oldalak szolgáltatásainak színvonala a fizetősökétől: az nem más, mint a kínálat.

A Szívküldi 70 000 főt számláló tagsága nem feltétlenül azért választotta a társkeresés ezen formáját, mert nincs 2 000 Ft-ja a havidíjra. Hanem azért, mert vonzónak találta azokat a hölgyeket vagy urakat, akikkel összetalálkozott, akikre azonnal, minden korlátozás nélkül ráírhatott. Vagy azért, mert akadályok nélkül tehette közzé hirdetését az oldalon. Ezek az emberek azért is hűségesek még az oldalhoz, mert tetszik nekik a szolgáltatások színvonala, mert érdemi kommunikációt folytathatnak az ügyfélszolgálaton ülő emberekkel, a társkereső gazdájával.

Az ingyenes társkeresést biztosító oldalak közül kevesen érik el a professzionális dating agencyk színvonalát. Vizsgálódásaim alapján kijelenthetem, hogy a Szívküldi mellett még a Kézcsók és az ElsőTalákozás oldal képviseli ma hazánkban a nívót az ingyenes társkeresők piacán. Bennük látom a potenciált. Természetesen a többieket sem temetem, de nekik még sok a tennivalójuk a felzárkózás érdekében. Rengeteg munka, elhivatottság és önfeláldozás.

Az önzetlen társkereső oldal

A Szívküldi társkereső, az  ingyenes társkeresők közül az „önzetlenségével” is kitűnik a többi, szintén ingyenes konkurens közül: nem kényszerítjük hosszas belső levelezgetésre az egymással ismerkedő tagokat. Sőt, kifejezetten arra ösztönözzük őket, hogy mielőbb privát csatornákra vigyék át a beszélgetést (persze csak azt követően, ha megbizonyosodtak egymás tisztességes szándékáról).

Számunkra tényleg az a fontos, hogy mielőbb megtalálják a párjukat! A tagság hűsége csak addig fontos számunkra, amíg nem találnak hűségüknek más alanyt. A Szívküldin az a siker fokmérője, hogy mennyi időt tölt nálunk egy hirdető. Ha évekig „dekkol” az oldalon, akkor elgondolkodunk azon, vajon mit rontottunk el, miért nem sikerült még számára az ideális társ kiközvetítése. Ha pedig túl hamar lép ki, akkor megkérdezzük, mit hiányolt az oldalról, amiért távozni volt kénytelen.

A társkeresők azokat az oldalakat látogatják szívesen, ahol nem éri őket sorozatos frusztráció, nem érzik magukat becsapottnak; a drága időért, amit az oldalon töltenek, azt kapják, amit reméltek. A Szívküldi társkereső igyekszik megfelelni mindezen elvárásoknak. Igyekszik átláthatóvá tenni működését, igyekszik őszintén feltárni képességeit/korlátait hirdetői előtt.

Az első ingyenes társkereső oldal

Amikor létrehoztam  a Szívküldit, még nem voltak ingyenes társkereső oldalak. Majd jött a dotcom válság, amin sok webes szolgáltatás elvérzett, annak ellenére, hogy profitot termeltek. De a Szívküldit nem döntötte le a lábáról. Megmentette népszerűsége.

Hogyan működik a Szívküldi, minek köszönheti népszerűségét?

Társkeresőnk 2001-es megalakulása óta biztosítja tagjai számára szolgáltatásai ingyenességét. Ez az egyik nagy előnye a többi társkereső oldallal szemben. Erejét még  annak a hozzáállásnak is köszönheti, hogy nem csak egyes társadalmi rétegek, hanem továbbra is mindannyiunk társkeresője kíván maradni.

Nem szeretne

 1. diplomás társkereső,
 2. elit társkereső,
 3. meleg társkereső,
 4. elvált szülők társkeresője,
 5. nyugdíjas társkereső, stb. lenni.

Mi mindenki felé nyitottak vagyunk, aki tisztességes szándékkal keres társat. Korra, nemre, képzettségre, szexuális orientációra tekintet nélkül.

Társkeresés regisztráció nélkül

A Szívküldi, egyediségét annak is köszönheti, hogy egyedülálló módon, nálunk olyan személyek is kezdeményezhetnek levelezést társkereső hirdetőinkkel, akik nem tagjai az oldalnak.

Számos előnye mellett, nem tagadjuk, ennek a modellnek hátrányai is vannak. Kezdjük ezekkel, hogy a végén jó szájízzel zárhassuk a fejezetet:


1. Nehéz kiszűrni a spammereket. Habár tűzzel-vassal irtjuk őket, néha átcsúsznak a szűrőinken.

2. Az anonimitás egyes személyeket arra bátorít fel, hogy perverz üzenetekkel szórják tele társkereső hirdetőink postafiókjait.

3. Riasztóan hat társkereső tagjainkra az olyan megkeresés, amiből nem rajzolható meg a levélíró profilja. Ha egy megkeresés csak telefonszámot tartalmaz, nem hatékonyabb, mintha TAJ-számunkat adtuk volna meg.

Ugyanakkor, a regisztráció nélküli társkeresés lehetősége olyan emberek előtt is megnyitja az online ismerkedés lehetőségét, akik félszegségük miatt nem mernek felregisztrálni hirdetőként. Ez az oka annak, hogy társkeresőink inkább elviselik a kellemetlenségeket, csak hogy olyan személyek is megtalálhassák Őket, akik sehol máshol  nem bukkannak fel az online térben.
Olyan réteget céloztunk meg ezzel a szolgáltatás-bővítéssel, amely tagjainak igen korlátozottak a társkeresési lehetőségei.

Összegzés

A társkereső oldalak üzemeltetése üzleti tevékenység. Leszámítva néhány kis önkéntes csoport által működtetett társkereső oldalt, akik nem jövedelemszerzési céllal jöttek létre, az online társkeresés óriási biznisz a világ minden táján.

Ráadásul évről évre mind nagyobb és nagyobb tortán tudnak osztozkodni a társkereséssel foglalkozó cégek, mivel egyrészt mostanában újabb korosztályok is beléptek az Internet világába (50+, 60+, 70+ korosztály), másrészt mind többen keresnek alkalmi partnert az állandó mellett, vagy helyett. Nő a szinglik száma, a válások száma az egekben. Sajnos.

Ugyanakkor, ebből az osztozkodásból az ingyenes társkereső vállalkozások jó része, így a Szívküldi is, kimarad. Számukra a fennmaradás kulcsa az, hogy őszinték maradjanak.
Ne kérjenek pénzt szolgáltatásaikért, ha ingyenesnek hirdetik magukat, megszólíthatóak legyenek az üzemeltetőik, és keressék azoknak az embereknek a kedvét is, akik nem jelentenek vásárlóerőt a multik számára.

A Szívküldi szigorúan tartja magát ezekhez az elvekhez, és ígéri, hogy a jövőben is hűséges marad hozzájuk és ezáltal hirdetőihez.

A társkeresőnket érintő közelmúltbeli változások, fejlesztések, reményeim szerint Önnek is örömet okoznak, és továbbra is szívesen tölti nálunk idejét.

Csaba

A Szívküldi alapítója, a Lélekbúvár oldal párkapcsolati szakértője vagyok. 17 éve foglalkozom online társkereső oldalak működtetésével, és ennek kapcsán párkapcsolati problémák megoldásával. Gyógypedagógusként kiemelt figyelmet fordítok a sérült emberek párkapcsolati nehézségeinek kezelésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Ez egy nagyon jó kis írás. Már olvasás közben is feltűnt, hogy számomra is mennyi új dologra világított rá, mint pl. a reklám mentesség.
  Innen mondok köszönetet a Szívküldi „dolgozóinak” hogy reményt adnak nekem is a reménytelen helyzetemben!

  Válasz
  • Sziasztok hölgyeim nagyon remélem hogy itt van az a hölgy akit keresek.

   Válasz
  • Ez sem jobb a többinél. Itt se írnak vissza. Mindenki olvassa leveleit mindenki aktív dehogy. Törölni kéne a profilját annak aki napi szinten nem lép be. Nem igaz hogy egy ribancnak sincs két perce.

   Válasz
   • Az igen ? gondolom minden oke, es szeretetben, bekessegben nöttel fel .. ?

    Válasz
    • És még csodálkozik hogy ilyen stílust képviselve nem kap választ……?

     Válasz
   • Szia.
    Sajnos az ország mentális helyzete itt is keményen látszik. Hiába alakította Csaba jó szándékkal ezt az oldalt,sajnos egyre több a ratyi ember. Nem egyszer tapasztaltam Én is hogy válaszra sem méltatnak. Ha sokan valóban társat keresnének ,és nem csak unalomból,kalandozásból jönnének ide,már szerintem megtaláltam volna Őt. Férjes azzyonyoktól kaptam már nem egy levelet,és amikor otthon kiderült a nő viszonya,bizony volt kellemetlen helyzetem belőle. Ezek tapasztalatok. De lehet hogy valahol az Igazi is itt van….
    Üdv.
    Peti

    Válasz
    • Szervusz Peti igaz én nem a te korosztályodból való vagyok de a véleményemet csak megirom neked irásoddal kapcsolatban irod h válaszra sem méltatnak és unalomból jönnek ide a nők és a soraid közt azt olvastam hogy még be is csaptak mert kapcsolata volt Igen nem lehet belelátni a szándékba de ez nem általános Hogy nem válaszolnak az azért lehet mert vagy nem tetszel neki vagy jóval fiatalabb vagy tőle vagy mesze vagy és igy nem tud létre jönni a kapcsolat szóval sok a tényező ! enyi lett volna a válaszomSokszerencsét Üdvözlettel Rózsika

     Válasz
 • Tisztelt Csaba!

  Régóta figyelemmel kísértem az oldaladat. Akkor tudtam ID címre keresni, a régi verzió ebből a szempontból jobb volt. Kár hogy nincsen részletes keresés. Opcionálisan lehetne benne választani vallást, hisz minden embernek fontos valamilyen szinten a vallás.

  Válasz
 • Kedves Csaba.
  Nagy örömmel olvastam a fenti írásod. Tiszta képet rajzoltál az internetes társkeresés való világáról. Úgy gondolom többek nevében is szólhatok,hogy megköszönjem a munkádat,az ingyenes ismerkedės lehetősėgét,a velünk való törődést. Szeretjük ezt az oldalt,ėn személyszerint sok embernek ajánlottam.
  Sok sikert kívánok,csak így tovább !
  Ui. Kėt dolgot hiányolok. A lakóhely közelebbi megjelőlési lehetőséget pl. Budapestnél kerület, és több kép feltöltésének lehetőségét.

  Válasz
 • Nagyon korrekt összefoglalás!
  Mi 40+-sok már túl vagyunk megannyi élményen. Ami miatt itt vagyunk nyilvánvalóan rossz élményen…De bizakodunk…
  Én személy szerint nem családfenntartót v apát keresek, hanem a szabadidőmre társat, párt, szerelmet.
  Azt tapasztaltam:, hogy a férfiak, akikkel leveleztem, nem mérlegelték azt, hogy nekem van egy kialakított életem. Fontosak a gyerekeim, szeretem a munkámat stb. Természetesen tudom, tisztában vagyok vele, hogy kompromisszum nélkül nincs leendő kapcsolat. De: nem vàrhatják el, hogy hagyok csapot-papot és máris hozzájuk költözöm az első levélváltások v az első találkozás után.
  Mégsem hiszem azt, hogy ez normális gondolatmenet.
  Nem divatból v hóbortból lettem szingli, hanem mert a körülmények rákényszerítettek.
  Szeretek párkapcsolatban élni, de ezen élmények inkább elgondolkodtatnak, mintsem továbblendítenének.

  Válasz
  • Szia a nevem csaba olvastam a leveled és tetszik a hozzáállásod a dolgokhoz .Én is úgy gondolom ,hogy nem úgy működnek a dolgok egy kapcsolatban hogy az első randi után gyere szívem költözünk vagy mi idő,és idő .. Akit én keresek.barátok szerelem megértés ,türelem …….nincs kedvem ezt ide írni nem gyerek vagyok aki mesét olvas vagy ír adogatását egy számot ha szeretnél ismerkedni 0620 8597778 addig légy jó puszi

   Válasz
 • Tökéletes az oldal viszont hiányolom azt a kijelzést ki van fent az oldalon

  Válasz
 • Ez valóban: profi!! Köszönöm!

  Válasz
 • Igazán korrekt tájékoztatást kaptam.Nekem ez az első alkalom, hogy ellátogatok bármilyen társkereső oldalra. Az önreklámozó, fizetős oldalakkal szemben erős fenntartásaim vannak. Úgy gondolom, ez után felkeresem az Önök oldalát, én is szerencsét próbálok.
  Köszönöm!

  Válasz
 • Üdvözlöm Kedves Csaba!
  Néhány észrevétel..Ki mikor járt a társkeresőn..Nem kellene pontosan percre láthatóvá tenni ki mikor lépet be…mert,nem arányos avval h ,pd. akik nem regisztráltak ,még azok is látják ezt a lehetőséget.Elég lenne ha max. pd, 3 napon belül..stb..de ne napra ,percre pontosan..:)Más,jó lenne összeállítani kb. 30-40-50 kérdést,és abból,kiemelni mondjuk 8-10 fontossági sorrendben passzoló válaszokat,amiből egymás felé a társkeresők érzékelhetnék h van amiben jól összeillenek.Innen már csak rajtuk múlik h élnek e evvel a lehetőséggel.Tudom nem kívánságműsor ,és nem is egyszerű fenntartani egy ilyen ingyenes,jó színvonalú társkeresőt.De ahogy írta egy hozzászóló,nem kell felesleges köröket tenni..Voltam már itt..elmentem…visszajöttem,mert még mindég jobbnak tartom mint sok fizetős társkeresőt,csak nekünk is kell érte tenni h valóban ráleljünk arra akit megszeretnénk találni.Kérdések összeállításában segíthetek ha lesz rá mód ..Egyébként a társkeresők is szívesen segítenek ebben biztos vagyok…)Köszönöm ha elolvassa:)Üdv:Palkó

  Válasz
  • Kedves Palkó,

   én is használója (köszönöm az üzemeltetőnek) vagyok a Szívküldi oldalának, hónapokba telt, de azt hiszem a BEÁLLÍTÁSOK oldalon megtaláltam azt, hogy valaki regisztráció nélkül email címmel zaklasson.

   Mindenki vigyázzon magára online és az életben is, már kezd olyan érzésem lenni, hogy valakik nem akarják, hogy az emberek ismerkedjenek és BOLDOGOK lehessenek, főként az elváltak, hát ha a gyermekek vagy gyermek jól sikerült házasságához, unokákhoz stb. az ő életükhöz és boldogságuhoz a nagymama vagy nagypapa hozzájáruljon azzal, hogy tudják, hogy szerelemben, boldogságban él, biztos párkapcsolatban…mert az a gyereknek, unokának és mindenkinek fontos….

   Szóval bejelentkezik.
   Rákattint jobbra fent a BEÁLLÍTÁSOK fogaskerékszerűre.
   Ott az első legfelül baloldalon: Ki írhat nekem, ott kiválaszthatja, hogy csak a Regisztráltak….

   Válasz
 • Nekem az a véleményem, hogyha az ember az igazat, írja az sem jó, ! Mivel albérletben lakom azért nem fogadnak el ! Többször irtam már át a bemutatkozásomat! De én úgy gondolom ,hogy az elején kell ezt megírni, vagy talán én rontom el,mert őszinte vagyok ? Az ember társas lény, én is szeretnék rá találni valakire ,mert borzasztó
  rossz egyedül élni ,,olyan helyen lakom ahol még embereket sem látók! Nagyon jó az oldal, csak nem tudom ,hogy ki nézet meg vagy hol keresem ,igaz most vagyok ilyen oldalon először!
  Üdv: Irma

  Válasz
  • Kedves Irma,

   tényleg nehéz dolog, amiről ír. Én most kezdtem el nőként telefonon beszélgetni egy férfival,
   akiről kiderült, hogy albérletben él.
   Én is elkezdtem gondolkozni, hogy NEM, mert nem akarom, hogy hozzám költözzön, ha a szimpátia
   továbbra is fennáll majd.
   Azért nem, mert visszaélhetnek vele.
   De azzal is, hogy költözzön hozzá, elveszíti az albérletet és az utcán találja magát.
   Nehéz nagyon. Szerintem továbbra is írja meg az igazat, azt, hogy albérletben lakik.
   A fiatalok között ez jobban elfogadott, általában van, hogy mindkettő, a lány és a fiú is albérletben
   lakik, de nem tudom hány éves…bizonyos kor felett már félnek az emberek, nem akarnak
   lecsúszni egy válás-lakásrész követelés kapcsán.
   Írja meg őszintén azt is, hogy hány éves, szeretne-e gyereket, milyen férfit keres, miért él albérletben és hozzá tudna-e szokni ahhoz, hogy jó kapcsolat esetén lakáshitelt együtt törlesszenek. Nem biztos, hogy a másik helyzete rózsás, vagy előfordul, hogy hazudik…

   Annyira nehéz társat, szerelmet találni, hogy az elképesztő…és rengeteg mindkét oldalon a visszaélés, sőt, van aki hobbiból titkosszolgálati és politikai, karrier stb. eszköznek, visszaélésnek, bosszúállásnak használja a másikat…

   Szóval legyen óvatos, írja meg nyugodtan, hogy miért él albérletben. Esetleg albérletben élő férfit keressen és együtt tudnak közösen szerezni egy lakást….

   Válasz
   • Kedves Elisabeth!
    Köszönöm szépen a megszívlelendő
    tanácsait! Én 68 éves vagyok nem köñnyü, mert a fíunkra hallgattunk aki teljesen átvert bennünket, a férjem belebetegedet és elhúnyt, Győrbe laktunk három szobás erkélyes lakásba,meg volt mindenünk, azért költöztünk ki falura mert mühelyt akart csinálni magának, de két hét múlva eltünt, avval a szóval mindjárt jövők, azóta is jön és azóta is veszi a garzón lakást nekem! Kint él külföldön az ex nejével! Aki milliómos!! Én is beteg lettem , nagyon rossz egyedül, senki nem nyitja rám az ajtót, három éve lesz ,hogy egyedül vagyok itt a semmi közepén!! De. Sajnos innen is elkel költöznöm mert életveszélyes lett a ház!
    Köszönöm szépen, hogy választ kaptam előző levelemre .
    Szeretettel üdvözlöm; Irma

    Válasz
    • Kedves irma a leveled elolvastam amit megértetem 68 év vagy én 73vagyok.Azt is értem nem könyü az élet nekd sem bizony nem . én Szolnok vármeamenyiben lakom ha szeretnél megismerkedni velem gyere át afacebookra id be a nevem és jelölj ismerösnk majd énfölveszlek a nevem homonnai lászlo tiszteletem szia

     Válasz
 • Üdvözletem Csaba!

  Szuper az oldal, tényleg remek. Egy kérdésem lenne. Sok olyan profil van, akik már 3-6-9, stb. hónapja be sem léptek, nem lehetne aktualizálni a Tagokat? Sok a „halott” profil.
  Ezzel átláthatóbbá válna az oldal és tárhely szabadulna fel a szerveren.

  Üdvözlettel: Gergő

  Válasz
 • Kedves Csaba,

  ha javasolhatnám, jó lenne, ha több képet is fel lehetne tenni, hiszen nem egy arcunk, pillanatunk van. Mostanában léptem be, még ismerkedek az oldallal, de úgy látom, hogy nagyon kevés a 60-75-ös férfiak jelenléte.

  Köszönöm a hozzászólás lehetőségét. Egyelőre ennyit.
  Üdvözlettel
  Margó

  Válasz
  • Kedves Margó,

   én most kerültem abba a helyzetbe, hogy egyáltalán a második férfival beszélgetek, akit itt a
   Szívküldin ismertem meg.
   Higgye el, közel 20 éve keresek társat (sosem volt igazán, egy kapcsolatra hasonlót rá tudtam
   fogni..), fent voltam, fizettem a Randivonalon, több képet tettem fel. Semmi, ha ott a szó, hogy
   molett, akkor nem írnak. Vagy nekem nem tetszik, hogy hatalmas sörhasa van egy férfinak.
   Diplomás alig van, írni és gondolkodni tudó férfi alig akad ebben a Magyarországnak nevezett
   lecsúszott országban.
   60-75-ös férfiak vannak, én találkoztam a Cronoson (azzal is vigyázzon) 80 évessel is, de kamu
   profilokat is létrehoznak.
   Az Elittárs pénzleszívó, nincs semmiféle kezelője, valami külföldi cég működteti, előre elkéri a pénzt és azt hazudja, majd algoritmus alapján csak azt küldi, aki magához illik. Felejtse el az Elittársat, kamu.

   Tehát a Randivonal van, ez a Szívküldi, az Első Találkozás….a többi feledhető és használhatatlan.

   Nézzen máshova is el, és keressen hagyományos társkereső irodát is fel.
   A férfiakkal ebben a korban másik probléma is van, ezt nőként ne felejtse el, felnőtt emberek
   ezt tudatosítják: a nők még vágynak a szexuális életre is, de 60-75 éves korban a legtöbb férfi
   szexuális értelemben már nem férfi, merevedési zavar vagy impotencia áll fenn náluk.
   Hallgasson meg néha vagy olvasson orvosi véleményt errő.

   Tehát ne számítson gyors sikerre, vagy bejön, vagy lehet, hogy évekig fog keresni. Ne adja fel,
   van egy mondás:
   „Aki harcol, veszíthet.
   Aki nem harcol, már vesztett.”

   Tehát ha akar találni társat, sajnos harcolni kell és sok szeméttel fog közben találkozni, de a testi épségére, a lakására, ha van, unokájára, gyermekére vigyázzon, mert a „károsodott” férfiak képesek
   szétdúlni az ő életüket is. Én nagymama vagyok, tehát nagyon megszűröm, hogy kit mutatok be
   a fiaméknak.

   Van egy ingatlanos ismerősöm, ő is társat keres, elképesztő. A magyar férfiakat sajnos én nem tudom jó szóval illetni, nézzen csak az utcán körbe, beszélgessen velük, rájön, hogy üresek.
   Ez az élet egyik legnagyobb TEHERTÉTELE, a társkeresés és a házasságkötés.
   De harcolni kell, különben vesztett.
   Gondolom, nem akar önmagával szeretkezni, nem önmagát akarja a tükörben megcsókolni…és nem hajt 15-20 évvel fiatalabb „gyerekekre” sem….akkor harcoljon, keressen..próbálkozzon, ne adja fel már az elején.
   Én pl. többek között ezért is utáltam meg a szüleim mellett szeretett hazámat, Magyarországot.
   Borzasztó mi folyik itt….

   Válasz
 • Tulajdonképpen miért ne lehetne nem tolakodó reklámokat is kérni, ezzel gazdaságosabbá tenni az oldalt? A nem tolakodó reklám nem zavaró, korunk üzleti világában megszokott, néha hasznos is -ebből élnek ők is.
  Eddig olyan társkeresőkbe botlottam, amik, nem hazai és fizetős módszerek, minden ellenőrizhetetlen, levélre angolul vagy németül válaszolnak, többnyire kész szövegnek látszik, és pl. kártyaszámot kérnek, akár adathalásznak is nézhetnénk, ezért gyorsan ki is léptem. Ezen kívül, még fizetés előtt de már kaptam, az emil küldési idejéből látható üzeneteket (éjfél, éjfél után feladott, és főleg direkt sexuális ajánlatokat is ami nyilván kamu.). Még ide még nem regisztráltam, azt hiszem fogok, és rossz tapasztalataimat is megírom (jót nem bocs).

  Válasz
 • Örülök ennek az oldalnak, mert mas fizetö oldalaknal tapasztaltam csalast.

  Válasz
 • Üdv.minden kedves olvasónak!

  4.éve vagyok özvegy.A gyászév letelte után kerestem először társat.Nem kellett sok idő ahhoz, hogy rájöjjek, hogy ez milyen reménytelen .Sem itt sem máshol (fizetős oldalakon ) csak leírva keresnek társat, mindegy, hogy ki mit ír le az adatlapjára.Sehol sem folyik más, csak (szex) partner keresés! Számomra egy döbbenet, hogy aki 50- 60-70 éves, vagy idősebb nő , nem társat keres, aki mellette lesz,és segít ha már nem lesz képes magát ellátni, itt minden nő,most akarja kiélni magát, most akar világot látni,szórakozni járni, most szeretne új sosem próbált dolgokat kipróbálni. Egyetlen egy olyan nővel sem beszéltem,aki megtudta volna fogalmazni, hogy mi a célja, mi az elképzelése? mit szeretne, milyen elvárásai vannak, a partnerrel szemben, hogy képzeli el a további életét? Semmitmondó, a „majd ahogy alakul, Majd ahogy lesz” válaszok mindenkitől,egy katasztrófa az egész ! Ezért vannak itt évek óta és máshol 80%-ban szinte mindenhol ugyanazok az arcok, persze senki sem öregszik ,a feltett képek 10-20 évvel ezelőttiek, némelyik nő az életben öregebb, mint az anyám volt, de a feltett képeken, mindenki ragyogóan fiatalos, vajon ők mire számítanak? senki sincs akik rájuk szól? „ne álmodozz, már rég nem az vagy amilyen képet feltettél, kb. 10-.20 évvel és 20-30-40 kg-al vagy csak több!”
  Ők mire számítanak? miért nem veszik észre magukat?
  Itt másodszor vagyok fent. Először kb. 500-n néztek meg és senki sem írt , most ,ha jól emlékszem talán közel 700 nő nézett meg, kaptam mindössze 2-3 levelet! Csak ámulok és bámulok, vajon miért?
  Úgy gondolom, hogy a koromhoz képest jól nézek ki, tudok írni, olvasni jól fogalmazni.Amit itt és más társkeriken kevesen mondhatnak el magukról,és mégis ők a sikeresek! (végig néztem a férfi kinálatot 50 éves kortól ! )hát………………………………………és nem értem !
  Nem vagyok rá büszke. Persze vannak „sikereim” Az egyik nő azt írta, de, jó, hogy rád találtam, szuper pasi vagy ,csak egy baj van éppen most találkozom egy másik ugyanilyen jó pasival, de ne csüggedj, ha vele nem lesz jó, majd megírom és jöhetsz te ! Magyarul, ha „Ha a ló nem lesz jó, megfelel a szamár is ”
  Megírta a találkozója után, jöhetsz te ! :(( na ja, hát persze…..szaladok…..csak össze ne törjem magam az igyekezettől !

  A másik nő külföldről írt, a feltett képen egy szuper jó kinézetű nő volt a valóságban ,(messengeren látva ) már a fentebb megírt katerória az a bizonyos 20 év+20-30 kg.többlet.”
  Itt ahogy olvasom a hibákkal teli, megírt, megfogalmazott egy két mondatot , mindenki őszinte, becsületes,tisztességes ,aki életre szóló párját keresi, mert magányos, elveszett ember, és? csak fel kell jönni szombat vasárnap, megnézni kik vannak itt fent…..szinte senki…….(hová tűnt a becsületesség, és a tisztesség? )vagy nem is volt soha….?.
  Olyan itt minden
  .ahogy a nők válaszolnak amikor egy pasi rákérdez, „hány pasid volt eddig?” 1 kezemen megtudom számolni feleli a nő…
  na ja mondja magában a férfi …………………..hányszor :))
  Teljesen hihető, amikor azt írja mondja több nő, én már itt vagy 5-10 év óta és még senkivel sem feküdtem le…….ez olyan hihető el,mint amikor az orális szexnél mondja kívétel nélkül minden nő, „ezt csak neked „tettem meg, ezt még a férjemnek barátomnak, stb. sem tettem meg soha…….

  Olvastam valahol egy statisztikát, szinte hihetelen, a nemibeteg gondozókban a megjelenő vizsgálatra jelentkezők életkora többségében nem a 20-30 évesek köréből kerül ki, amikor tombolnak bennünk a hormonok, hanem az 50-70 évesek köréből.

  Csak egy kérdés a végére, hátha valaki tudja a választ,hol lehet megtalálni azt az 1 tisztességes, becsületes nőt, akit nem ismer a „János és a város”,aki valóban a társát keresi, aki a kapott megbecsülést és szeretet viszonozni is tudja, és úgy gondolja, hogy neki ,a mellette lévő társa az első mindenki előtt.
  Vagy ez csak egy „költői kérdés” ? aki nem tudná…..válasz nélküli….

  Válasz
  • Üdvözöllek kortárs,teljesen egyetértek veled. Ebben a kategóriában járók én is. Én is azt vettem észre 10-15 éve be vannak regizve, Na akkor jövök én rá írok,szia nagyon szimpi a fotód, ugye kb mostani naná. Küldenél erre az e-mailre fotót még magadról,hát persze és hogyhogy ennyi idő alatt még nem találtál senki komolyat? ja kérem a döbbenet az arcon le is fagy. A vékony sportos kinézet az nem 2022 be vonatkozik az 10-15ével ezelőtt. Nem mondom,hogy pasiknak is van mert biztosan, de így már veszti a bizalom a másik iránt. Ha az elején kamu az végig kamus marad.

   Válasz
  • Kedves Laci!/Tisztelt Uram!
   Bár ismeretlenül is, de szinte pislogás nélkül olvastam végig tartalmas, tömör és szószedett mondataiból álló um. kiselőadást.

   Hogy elolvassa-e soraimat, nem tudhatom, hisz lassan 1 éve írta, de, talán eszébe jut ez az oldal. Én

   2 éve vagyok özvegy, kétszer próbálkoztam társkereső oldalakat felmérni, természetesen annak az elvemnek alapján, hogy nem fizetek azért, amiért egy élő, érző embernek morálisan és etikailag is szüksége van, amit „…az ember társas lény” címmel citálnak általában.

   Az írásaiból kiolvasható az intelligencia, értelem és humánum egyaránt, valamint az abban megfogalmazottak valódisága is.
   Néhány véleményt is elolvastam, bizony-bizony több a negatív kicsengésük, mint a valóság. Személy szerint nem alakítottam ki kapcsolatot web-es oldalról. Ahol regisztráltam, mindegyik fizetős igaz, az adatlapomat őszintén, – nálam ez evidencia – klikkeltem és írtam. De amikor választ akartam küldeni és csakis, kizárólag mindenféle promociós ajánlatokkal csábítva engedélyezték volna a létrehozói, nagyon elhúztam a számat.

   Amely személyek bemutatkozását elolvastam, mindegyiket álomszerű-mézesmadzag effektusként jelöltem magamban. Amelyek pedig önkritikát nem ismerő fotókkal mellékelték, azokra pedig csak annyit, hogy: no comm.
   Fontos a társ, de nem mindenáron és mindenkivel. Soha nem szabad felégetni azt a hidat, amit már egyszer felépítettünk,mert akkor nincs hova visszaút!
   Tapasztalatom alapján – írásos levélváltások – zöm nem valós, vagy mint később kiderül, csak kalandot keres, sexuális túltengése van, kevés a házastárstól kapott, unalmas, egysíkú stb. Ezért akik azzal indítanak, hogy honnan??? írsz, már eleve neg. ómen. Erre fontos odafigyelni.

   Záró mondatként: Lassú víz, partot mos. Legyünk türelmesek, előbb-utóbb ránk köszön az, akit így naplemente korban is várhatunk.

   Válasz
 • Helló hölgyeim remélem meg találom, az igazit!

  Válasz
 • Üdvözletem mindenkinek . Ha kérni lehetne több fotó feltöltésére lenne lehetőség ? Az hogy egy fotó,számomra nem annyira hiteles. Nagyon kellene legalább három fotót ki lehessen tenni. Elhiszem,hogy lassítaná a szervert de minimum 3 fotó kellene.

  Válasz
 • Szép éjjelt / reggelt majd ! 🙂

  Szerintem amúgy teljesen ingyenesnek sem muszáj lennie az oldalnak… csak ne a „lehúzós” legyen (tudják hogy kommunikálni böngészni nézelődni. pl. képek SE lehet már alapból és persze ár/ szolgáltatás érrékének aránya) Tudom önök nem is húznának le minket, eddig SE tették, épp ellenpáldának hoztam fel.

  Annyira OKOS most nem vagyok (mindjárt elalszom :P) hogy konkrét példákkal jöjjek, de „globálisan” úgy képzelném el ,hogy tényleg „prémium” dolgokért, lehetne fizetni, nem alapvetőekért, ami a maiak ugye követnek…

  Mondom azért mert épp már Én magam sem tudom hány oldalol vagyok fent 😀 és hát ezek a fizetős oldalak… SEMMIT nem érnek… persze ez sokban a „vendégeken IS” múlik….

  Adatlapot szinte SENKI nem olvas… ész nélkül jelölnek / kedvelnek, DE azt követően, ha az ember reagál már sosem kap választ… az hogy alaphelyzetben NEM kommunikálunk ilyen oldalakon már meg se lep, de legbelül FELBORÍT 😀

  A kommunikáció AZ alapja egy ismerkedésnek… életben is látunk valakit tetszik… aztán nem képzelgünk róla… (HA van bárotságunk helyzetünk) beszélgetünk, gonodlatok és véleményt cserélünk, amíg senkinek sem kényelmetlen… különben hogy irmerünk meg BÁRKIT is? (mindegy mi a cél, valamilyen kapcsolat… én még az intim kapcsolatokat se tudom e nékül kezelni, de ez az én személyes „bajom”, nem is tudok egyájszkakázni pl.)

  Szóval vna baj… TISZTELET a nagyon kevés kivételnek… úgy érzem akik ilyen olaladkon vannak.. egy „buborékban élnek” csinálgatják a kis szelfijüket, bepózólnak, random „likeolnak” (oldalanként változó, DE a lényege ugyanaz) és elvannak, „várnak”… de ha interakcióra kerül sor, (külső behatás egy „bolond” aki az oldalt eredeti funciója szerint használja 😀 és itt jegyzem meg KULTÚRÁLTAN, mert mindneki ismer történeteket, és NE kezdjük a nemek harcát, emberfüggő) akkor, behúzza fülit farkát, vagy nem tudom, de elbújnak 😀

  Fura ez a mai világ gyűlölöm az Onlány teret, de sajnos nemigen van más lehetőségem (külön nekem is van gondom, volt autóbalesetem nem tudok úgy elrohangálni, az más kérdés ,hogy ettől már leprás is leszek 😛 ez megint nem az oldalak hibája), de szerintem nagyon nem arra használja a „többség”, amire TÉNYLEGESEN való (nem a kapcsolat célja, már funkció szinten, nem is keres csak elvan, a roszzabb aki meg szórakozgat másokkal, álprofilok, nemcsere satöbbi)

  Én kérek elnézést túl sok(k) lett és eltértem a végén!

  Remélem az ITTENI üzemeltetők NEM értik félre egy másodpercig SEM ezt az oldalt támadtam 🙂
  Áltlaánosságban beszéltem, csak picit elkalandoztam…

  Sok hozzászólással EGYETértek ami a több vagy más ,de monezitált (akár a remlámok terén) opciókról szólnak, HA ez segítené az oldalt pl. 🙂

  Köszönöm a türelmet, annak aki ezt végig bírta olvasni!

  Minden jót, köszönöm!

  Válasz
 • Szerintem is ez az oldal nagyon helyesen működik. Sok társkereső oldal a tagság kizsákmányolására van létrehozva. Én főleg a fizetési lehetőséggel vagyok kiakadva. Milyen alapon adjam meg egy ismeretlen intézménynek a bankkártyám minden adatát. Megbízhatok én akármilyen társkereső becsületességében vagy 3-4 veszi le a társkeresés díját? Ezt biztos nem fogom tenni, és nagyon naiv ember kell legyen , aki így fizet.

  Válasz
 • Én azt nem értem az egész társkereső hölgyekben hogy pl : 60 levele van amit nem olvas el, akkor miért van még az oldalon!? Mit keres, mert hogy társat igy nem fog találni magának az biztos.
  Nagyon tetszik az is hogy 8 hónapja nem járt az oldalon, de! Még „itt van”.
  Irogatni lehet nekik, de válasz az nincs!
  Ha beirom hogy csak Budapesti legyen gyerek nélküli akkor Szlovákiából, Romániából ir és mind gyerekes anya, Budapesti gyerek nélküli az itt nincs!
  Ja! És mindenki a herceget keresi fehér lovon! -Lassan a benzinárak miatt lesznek is!
  Tele van unatkozó nagyikkal akik kiadják magukat X évesnek, nekem ez nem jön be!
  Eddig 2 hölggyel ‘ismerkedtem meg’, az egyik egy 60 éves, a másik egy 4 gyerekes anyuka, csak elmaradt a tájékoztatás, ennyi.
  A szivkuldi oldal mint társkereső nagyon ott van a szeren, tetszik is hogy lehet irkálni a ‘kiszemelt’ hölgyeknek, aztán vagy kapsz választ vagy nem!

  Válasz
 • Köszönöm hogy lehetőséget adtak ,hogy elolvashattam az alapos és lelkiismeretes útmutatót , nagyon hasznosnak találom és remélem hogy a segítségemre fordíthatom a későbbiekben ! Üdvözlettel Erzsi .

  Válasz