Melyik a legjobb ingyenes társkereső oldal

Ingyenes társkeresők


Elképesztő kínálattal találja magát szemben az ember, amikor online társkereső szolgáltatást keres az Interneten. Társkereső oldalaknak se szeri, se száma, de olyan teljesen ingyenes társkereső oldal csak kevés akad, amelyik egyrészt tudja tartani a tempót a növekvő számú külföldi multival szemben, másrészt technikai színvonalban is eléri (vagy egyes esetekben meghaladja) azok szintjét.

Az ingyenes társkereső oldalak mítosza

Nyomukba eredtem, feltúrtam értük a hazai Net legmélyebb bugyrait is, hogy be tudjam mutatni Önnek azokat, amelyek valóban teljesen ingyenesek, nem csak hazudják azt, hogy ingyenesek, illetve értékes felületet biztosítanak akár azzal, hogy tematikus jellegűek, akár azzal, hogy a legrégebb óta vannak a piacon, és hitelességük megkérdőjelezhetetlen.


Írásomban megosztom olvasóimmal a tapasztalataimat, és fellebbentem a fátylat a titokról, vajon találunk-e még ebben a pénzközpontú világban valóban teljes ingyenességet biztosító oldalt? Mítosz vagy valóság? Lehet, hogy megint csak valami marketingtrükkről lesz szó, és a végén kérik itt is a bankkártya-számukat?


Nem minden ingyenes társkereső oldal ingyenes

Sajnálatos tendencia az online társkeresők piacán, hogy a portékájukat áruba bocsájtó vállalkozások mind nagyobb része hazudja magáról az ingyenességet. A keresési találatok élén is rendre olyan szolgáltatások pöffeszkednek, akik – szó szerint – ingyenes társkeresést kínálnak. De miután felregisztrálunk az oldalaikra, az első levél írásakor, vagy az első adatlap megtekintésekor, vagy fénykép megnyitásakor, hideg zuhanyként ér bennünket a meglepetés: fizetnünk kell ezekért az „exkluzív” szolgáltatásokért.

(Megjegyzem, hogy a Szívküldi társkereső is biztosít exkluzív szolgáltatásokat, de mindegyiket teljesen ingyenesen!)

A nyilvánvaló hazugságra ráébredve, két dolgot tehet a megszeppent társkereső.
1. Azonnal kiregisztrál az oldalról.
2. Fent marad, mert ott tartják a szép ígéretek, és akarva-akaratlanul is teljesíti a szolgáltató akaratát: tagságával növeli a regisztrált hirdetők számát. Passzív jelenlétével is javítja az oldal statisztikáját.

Természetesen nem ítéljük el azt az online társkereső szolgáltatást üzemeltető vállalkozást, amely tagsági díjért cserében minőségi szolgáltatásokat nyújt a hirdetői számára. Csak az ellen az álságos helyzet ellen emelünk szót cikkünkben, amit a fejezet elején már ismertettem.

Úgy hiszem, hogy a tisztességes, etikus társkeresés feltétele, hogy őszinték legyünk a hozzánk forduló emberekkel. Nem árucikkekkel kereskedünk, hanem érző emberi lények között teremtünk bizalmi kötelékeket. Ha hazudunk nekik valós céljainkról, ha a tejesen ingyenes társkereső látszatát csak azért tartjuk fenn, hogy növeljük bevételeinket, semmivel nem különbözünk a filmbéli porszívóügynöktől…

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Ingyenes társkeresőkValóban ingyenesek a magukat ingyenesnek hirdető oldalak?
A teljes ingyenességért milyen árat fizet a felhasználó?
Miért éri meg a Szívküldinek, hogy nem kért pénzt a szolgáltatásaiért?
Olvassa el, miből él a Szívküldi tulajdonosa 🙂

Szívküldi ingyenes társkereső

A Lélekbúvár blog partner-oldala, a Szívküldi ingyenes társkereső a legrégebbi ingyenes társkereséssel foglalkozó oldal Magyarországon. Közel 70 ezres taglétszáma, és kezdetektől fennálló teljes ingyenessége feltétlen bizalmat ébreszt a társkereső emberekben. Nem kell félniük attól, hogy bármikor sarokba szoríthatják, hogy éppen abban a pillanatban, amint rátalált a párjára, leblokkol az oldal, és kéri a bankkártya-számot.
Letisztult, sallangmentes felületet biztosít a társkereséshez. Nem kényszeríti tagjait felesleges kérdőívek kitöltésére, nem kínozza hírlevelekkel, nem ajánlgat más társkeresőket, felnőttként kezeli az embert, rábízza a társkeresést, magánügynek tekinti azt.
Abban is különleges az oldal, hogy arca van, azaz a tulajdonosa, motorja, ügyfélszolgálati vezetője arcát, nevét adja a vállalkozáshoz. Minden érdeklődő, panaszos, vagy tanácsra szoruló ember közvetlenül hozzá fordulhat, nem kell átverekednie magát lélektelen automatizmusokon, ha valamit szeretne kérdezni. A tulajdonos magyar állampolgár, szívügye a Szívküldi. Bízza rá nyugodtan magát!

Kézcsók társkereső 50 év felettieknek

Kézcsók társkereső logó

A második bemutatásra kerülő társkereső oldal tematikájában hoz valami újat, üdítőt. Meglepő, hogy milyen nagy taglétszámmal működik egy olyan társkereső oldal, amelynek tagsága túlnyomó részt nem számítógép-zsenikből áll. Nagyszerű dolog, hogy ezeket a nőket és férfiakat meg tudta szólítani a Kézcsók társkereső, és tudott nekik valami újat mutatni, amit többi társkereső nem tud, vagy nem akar megmutatni. Tetszik az oldal letisztultsága, a korosztály-specifikus adatlap-tartalom, és legfőképpen az, hogy minden szolgáltatása díjmentes. Sok sikert kívánunk nekik, és örülünk, hogy partnerségre léptek Lélekbúvár portálunkkal, azaz hamarosan többet is olvashatunk majd működésükről, az idősebb korosztály társkeresési sajátosságairól, nehézségeiről.

Facebook Dating

Facebook DatingA közelmúltban debütált a Facebook társkereső szolgáltatása. Sokan várták már. Bár Magyarországról még nem elérhető, de ha hinni lehet az ígéreteknek, néhány hónapon belül nyakunkba szakad egy többmilliárdos társkereső közösség 🙂
Mit várhatunk egy, az élet minden területére befurakodó multitól, aki már eddig is belelátott az alsógatyánkba? Mi következhet azután, hogy már a szívünkbe is beleláthat? Számos aggály merült már fel a Dating-gel kapcsolatban. De akkor vagyunk igazságosak, ha az előnyökről is szólunk pár szót. A magyar aktív korú népesség 80%-a fent van a Facebookon. Így hát hatalmas adatbázis nyílik meg mindazok előtt, akik párt keresnek közösségen belül. Óriási előny ez, a társkeresésre szakosodott oldalakkal szemben. És ha hinni lehet a híreszteléseknek, a Dating teljesen ingyenes lesz.

Ön melyik társkereső oldalt szereti a legjobban?

Betöltés ... Betöltés ...

Csaba

A Szívküldi alapítója, a Lélekbúvár oldal párkapcsolati szakértője vagyok. 17 éve foglalkozom online társkereső oldalak működtetésével, és ennek kapcsán párkapcsolati problémák megoldásával. Gyógypedagógusként kiemelt figyelmet fordítok a sérült emberek párkapcsolati nehézségeinek kezelésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 hozzászólás

 • Sokszor nagy humbug az ingyenesség csak becsalogató.Sőt szerintem ha fizetős is igazán kedvezhetne a tagjainak egy oldal pl néha ingyenes kommunikációs lehetőségek vagy ilyesmi.Van olyan,hogy xy üznetet lehet ingyenesen küldeni mondjuk napi kettőt az még elmegy de olyan oldallal is találkoztam ha a másik prémium előfizető akkor ingyen küldhet neki üzenetet aki nem előfizető aztán így beszélgethetnek ingyen,aha meg a nagy francot.írtam anno egy oldalon egy nőnek ő prémium volt jó pár üzenetet tudtunk váltani,aztán találkoztunk mondta tartsuk ott a kapcsolatot egyszer csak írnék neki és az oldal feldobja,hogy kérem fizessen elő mert addig nem küldhet üzenetet,nagy csalás sokszor az egész.

  Válasz
  • szeretnék szeretni

   Válasz
 • Egyiket sem. Mert 5 év alatt sem néznek vissza, akiket megnéztem, és még levelet sem írnak. Maximum spam levelet. Azt is két évben egyszer. A nők bepózolnak, rögtön 340 likeot kapnak, már el is vannak adva.

  Válasz
 • Én egy önkritikával kezdeném, miért kezdtem el ilyen oldalakat használni. Elhíztam, mint a disznó, és már élőben nem működött a dolog. Ezzel együtt megtapasztaltam az emberek álszentségét, változatos polkorrekt szövegekkel „nem számít a kinézet” és most nem azért mond nemet, hanem mert ismerkedésbe van mással stb… Dehogynem számít a kinézet! Nagyon is számít. Aztán az ember találkozik mindenféle jelölttel, és élőben derül ki, hogy nyomokban sincs meg az, amit a bemutatott képeken látott.
  -Több oldalon is megjelentek a hivatásosok, és aki nem az, az megvan sértődve, hogy a tarifa felől érdeklődnek nála. Ezt onnan tudom, hogy privát üzenetbe kaptam az üzletszerű ajánlatokat – miközben a profilján fennhangon hirdette: ő kizárólag komoly kapcsolatot keres.
  Van olyan oldal, ami kamu profilokkal próbál rávenni a pénzköltésre. Nem is egy. Ugye beállítod, hogy kiknél jelenjen meg a profilod, szűkítve a kört… na most oda-vissza nem találod köztük azt a személyt, aki láthatatlanul a rajongód lett. Ehhez még hozzáadjuk a scammereket (Magyarország, mint az Európai Unió tagja igencsak vonzó az EU-n kívüli államok polgárai számára, és van belőlük rendesen a társkereső oldalakon), ezeket arról lehet felismerni, hogy rögtön e-mailre akarnak váltani. Hónapokon keresztül leveleztem egy ilyennel. Még képet se töltöttem fel magamról, de már én voltam a legjóképűbb férfi az oldalon, és reménytelenül belém szeretett. Belementem a játékba, kíváncsi voltam mi lesz. Az általa küldött e-mail-ek forráskódjaiban található IP címek, durván 5000 km-rel távolabbi helyre mutattak, mint ami lakóhelyet megjelölt magának. Két hét után már jönni akart Magyarországra házasságot kötni meg küldte a képeket. Először szolíd visszafogott képeket, majd egyre erotikusabbakat. Még a nemlétező szüleiről is küldött képet. Három hónapig tartott míg hajlandó volt írni egy teljes nevet (keresztnév, családi név), addig csak egy keresztnevet adott meg. Mikor megadta a teljes nevet, beírtam a google-ba, és kidobott vagy 100 találatot ilyen nevű vízumcsalóra.
  Végül odajutottam, hogy hagyom a vérbe az ilyen oldalakat, és inkább arra fókuszálok, hogy leadjam a felszedett súlyfelesleget, mert így még akkor is jobban járok, ha nem jön össze semmi, de legalább egészségesebb életet élhetek.

  Válasz
  • Gratulálok, valóban ez is nagyon menő, divatos. Az adathalászat és azután vízumcsalás. Végül azt veszed észre kiraknak a lakásodból .
   Ja most látom, az fogja cenzúrázni az írásomat akit bírálok. Ez érdekes ?

   Válasz
  • És sikerült lefogynod? Találtál társat?..)))

   Válasz
  • Kedves Janó !
   Sikerült fogynod ?? Ha igen, kérlek írd meg hogyan.
   Én is szeretnék elveszteni 7-8 kilót
   Ema ( aki még nem társkereső)

   Válasz
 • Én csak a kézcsók, szívküldit szeretem mert tényleg ingyenes.
  A többi csak a regisztráció ingyenes más nem.

  Válasz
 • Azt a társkeresőt szeretem ami a mozgás korlátozot társkereső oldalt ès ingyenes de a mozgás korlátozot társkereső oldal ritka.

  Válasz
 • A Szívküldin kívül, én még nem találkoztam olyan oldallal, ahol, elérhetőséget lehet cserélni !!!!! Csak fizetni, fizetni, fizetni…Na, meg a fizetésért dolgozó, női kamu profilok !!!
  Ráadásul, a Szívküldin kívül a másik négy ingyenesnek mondott, kereső sem ingyenes !!! Kipróbáltam az összeset!!!!!!!!!!! N E M I G A Z !!!!!!!!!!!! N E M I N G Y E N E S !!!!!!!!!!!!!!!! A facebookos, még nem jelent meg, bár regisztráltam rá !!!!!!!!!!!!!! Na, ez hogy lehet ???????? Van, de nincs !!!!!!!!!!!!!
  Egyébként a Szív küldi is messze van a közepestől is !!!!!!!!!! Ugyanis, rendszeresen nem lehet belépni !!!! vagy az e-mail címre írja ki, hogy hibás… de legtöbbször, a jelszót, nem fogadja el !!!!!!! Vagy megszakad a használat közben !!!!!!!!! N E M A Z I N T E R N E T szakad meg, hanem a weboldal !!!!!!!!!!!!! Ugyanis más w. oldalakon közben lehet szörfölni !!!!!!!!!! Jellemző Magyar hozzáállás, hogy a magyar web oldalak, nem működnek. Akár állami, vagy akár , az óraállást bediktálós, telefon rendszerek sem !!!!!!!!

  Egyéb HUNGARIKUM :
  Felhívtam a Kormányablakot, azt mondták amit intézni szeretnék, azt otthonról is intézhetem, az interneten ! Egész nap, nem volt elérhető az oldal, így másnap bementem, de még akkor is csak idő pontot kaptam !!!!! Na, ez a Magyar hozzáállás !!!!!!!!!
  Érdekes módon, van orosz mail címem ( a yandex.ru-ról beszélek ) . Egy csomó orosz web oldal, minden működik villám gyorsan !!!!!!!!!!!! ……és még hozzátenném, !!!! Már akkor lehetett a yandex-en videót küldeni e-mailben, valamint az összes a világban létező írásjellel lehetett kommunikálni, amikor nálunk, csak a latinbetűt fogadta el ! Még egy fotót sem lehetett feltölteni, pláne nem elküldeni !!!!!!!!!!!!! Na, meg a magyar regisztrációs oldalak : Kiírja, hogy valós nevet, címet, vagy anyukám valós nevét írjam be !!!!!!! A saját adataimat, már csak tudom !!!!!!!! De a magyar weboldal kiírja, hogy rossz, vagy hibás !!!!!!!!!!!!!!

  Válasz