Gyorsszerviz

Amennyiben visszaigazoló levelünk 5-10 perc elteltével sem érkezett meg, ellenőrizze postafiókja Spam, Promóció, Kéretlen levél, stb. mappáit is. Ha ott sem találja levelünket, az alábbi oldalon újrakérheti. De ha ezek után sem érkezik meg, akkor valószínűsíthető, hogy elírta az emailcímet. Ez esetben, ismételje meg az előregisztrációt!

Mind a függőben lévő, mind a közzétett társkereső hirdetést, szabályzatunknak megfelelően, értesítés, indoklás nélkül törölheti moderátorunk. A törlés okai lehetnek:
  • Emailcímet, telefonszámot, Facebook, Skype, stb. elérhetőséget tartalmazott hirdetése szövege.
  • Nem írt érdemi információt magáról.
  • Erotikus tartalommal hirdetett (ide értve a szerető-, diszkrét-, érzéki kapcsolat keresését, a fetisizáló utalásokat is).
  • Nem saját fényképet tett fel magáról.
  • Visszajött üdvözlő emailünk, ami feltételezi, hogy hibásan adta meg az email-címét.
  • Egyéb szabálysértések.
Ha nem ért egyet döntésünkkel, vagy nem állja meg a helyét egyik ok sem az Ön véleménye szerint, várjuk levelét, az ügy tisztázása végett.
Ha bármilyen okból elakad a hirdetés feladása közben, kérjük, hogy az űrlapon, vagy emailben, az info@szivkuldi.hu címre továbbítsa a problémát, részletesen leírva a regisztráció lépéseit és a kapott hibaüzeneteket, jelenségeket.
Sokat segít a probléma tisztázásában, ha a kritikus pillanatról képernyőmentést készít, és azt is megküldi részünkre.
Maximum 7 MB méretű, és csak JPG kiterjesztésű fájlt lehet feltölteni a Szívküldire. Ha Ön kisebb méretű képet próbált feltölteni sikertelenül, keresse meg ügyfélszoglálatunkat!
Legyen a munkatársunk!
A közelmúltban gyökeresen megújult társkeresőnk még rejthet kisebb hibákat. Kérjük, hogy segítse munkánkat azzal, hogy részletesen megírja a hibajelenséget, annak kiváltó okát, hogy mielőbb kijavíthassuk mindannyiunk örömére! Köszönjük előre is!
Hivatalos/hatósági megkeresések esetében az oldal tulajdonosával vegyék fel a kapcsolatot! (A tulajdonos nem végez ügyfélszolgálati feladatokat, panaszkezelést, kérjük, hogy ilyen jellegű megkereséssel ne forduljanak hozzá!)

Miért telik el olykor több nap is a válaszig? Miért nincs telefonos support?
Az ingyenesség kényszerű velejárója, hogy nincsenek fizetett alkalmazottaink. Önkéntesek végzik a háttérmunkát, szabadidejük terhére.
Kérjük megértésüket!

Várjuk üzenetét!

Kérjük, hogy adja meg 3-30 karakter hosszúságú nevét! Csak az ABC betűit, számokat, kötőjelet és szóközt használhat!
Ezen a néven szólítjuk meg Önt a levelezés során.
Hibás, vagy hiányzó email-cím. Kérjük, hogy ellenőrizze!
Ide küldjük válaszunkat.
Kérjük, válassza ki az üzenet tárgyát!
Kérjük, írja meg üzenetét!