Sándor

Sándor ID 252988

Nem: férfi

Születési idő: 1997. 05. hó

Lakhely: Borsod-Abaúj-Zemplén

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 196 cm, zöld szem

Csillagjegy:   kos

Sziasztok...
Első sorban beszélgetni / barátkozni szeretnék úgy vagyok vele hogy utána jön az aminek jönnie kell...Rólam annyit hogy szeretek beszélgetni (Normálisan, mármint nem túl pozitív ha valaki nem tud helyesen írni és nem ismeri, vagy csak nem rak kérdőjelet vagy akármit az adott kérdés vagy mondat után), szeretek sétálni, kirándulni bár a munka miatt ez sokszor kiesik, de amikor időm engedi akkor szeretek kimozdulni (ha éppen nincs valami dolgom) akár moziba az adott illetővel vagy baráti körben vagy esetleg csak simán meghívni valamilyen üdítőre vagy esetleg elmenni és bekapni valamit (nem kell félre érteni, ételre gondolok), de ha többet szeretnél megtudni vagy csak simán egy értelmes beszélgetésre vágysz akkor írj nyugodtan...További szép napot kívánok!

hónapok óta nem járt itt

80 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Valóban létezik teljesen ingyenes társkereső oldal? Segítünk Önnek megtalálni az ideálisat, olyat, ahol nincs díjfizetés!

Tovább
Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Így írjunk bemutatkozó szöveget társkereső hirdetésben

Ha egy jól megírt bemutatkozást teszünk közzé társkereső hirdetésünkben, vonzani fogjuk az érdeklődőket. Tanácsok, tippek, praktikák.

Tovább
Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Magány, egyedüllét. Ismerd fel a különbséget!

Az egyedüllét és a magány különböző jelentéssel bíró fogalmak. Megvizsgáljuk őket külön-külön. Hogyan lehet úrrá lenni a magányosság érzésén?

Tovább