Sándor

Sándor ID 252988

Nem: férfi

Születési idő: 1997. 05. hó

Lakhely: Borsod-Abaúj-Zemplén

Társkeresés célja: Tartós kapcsolat

Küllem: 196 cm, zöld szem

Csillagjegy:   kos

Sziasztok...
Első sorban beszélgetni / barátkozni szeretnék úgy vagyok vele hogy utána jön az aminek jönnie kell...Rólam annyit hogy szeretek beszélgetni (Normálisan, mármint nem túl pozitív ha valaki nem tud helyesen írni és nem ismeri, vagy csak nem rak kérdőjelet vagy akármit az adott kérdés vagy mondat után), szeretek sétálni, kirándulni bár a munka miatt ez sokszor kiesik, de amikor időm engedi akkor szeretek kimozdulni (ha éppen nincs valami dolgom) akár moziba az adott illetővel vagy baráti körben vagy esetleg csak simán meghívni valamilyen üdítőre vagy esetleg elmenni és bekapni valamit (nem kell félre érteni, ételre gondolok), de ha többet szeretnél megtudni vagy csak simán egy értelmes beszélgetésre vágysz akkor írj nyugodtan...További szép napot kívánok!

2 hónapja járt itt

40 látogatója volt eddig

nincs olvasatlan levele

Lélekbúvár

Olvasson bele társkereső blogunk legfrissebb írásaiba!

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Fogyatékossággal élők a társkereső oldalakon

Minden társkereső szeretné magát vonzónak láttatni választottja előtt. Lehet-e szexepil a fogyatékosság, a súlyos betegség?

Tovább
Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Szerelem első látásra. Valóban létezik?

Valóban létezik szerelem első látásra? Vagy csak a hormonok játszanak velünk? Írásunkban fellebentjük a fátylat a titokról.

Tovább
Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Teljesen ingyenes társkereső oldalak

Valóban létezik teljesen ingyenes társkereső oldal? Segítünk Önnek megtalálni az ideálisat, olyat, ahol nincs díjfizetés!

Tovább